Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

Május 10-én főiskolánk együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karával, melynek célja a képzési és a kutatási területek további fejlesztése.

A részleteket kerekasztal beszélgetésen tárgyalták meg a szakvezetők.

A WSUF rektora kiemelte, a stratégiai célok között megfogalmazták a főiskolán lévő duális képzés megszervezését és a külföldi diákok létszámának növelését is.

2017. május 16-án az MPGE Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztályával közösen ismét konferenciát tartottunk főiskolánkon.

Nagy örömmel fogadtuk a több mint 130 vendégünket.

Az Állami Számvevőszék és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vezetői a TB Alapokat és az egészségügyet vették górcső alá. Előadóink nagy hangsúlyt fektettek a pénzügyi és adótudatosságra, valamint a fogyasztók védelmére.

A konferenciáról készült képeket itt tekintheti meg!

A programról részletesen itt olvashat!

2017. május 16-án 10,00 órától „ÚJ UTAKON A JÖVŐ BIZTONSÁGA” címmel Budapesten kerül megrendezésre az MPGE Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztályának V. Konferenciája. A konferencián bemutatásra kerül a Békéscsabai Médiacentrum Kft. támogatásával készülő "A jövő biztonsága - Mit kell tudni a társadalombiztosításról?" című film előzetese.  Az Állami Számvevőszék és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vezetői a TB Alapokat és az egészségügyet veszik górcső alá, ugyanakkor a társadalombiztosítás mellett a pénzügyi és adótudatosság, valamint a fogyasztók védelme is nagy hangsúlyt kap a jövő biztonságáért megrendezésre kerülő konferencián. 

A rendezvényt megtiszteli jelenlétével és előadást tart Dr. Windisch László úr, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Dr. Szeleczki Zsuzsanna Judit adó- és vámszakmai hatósági és felügyeleti ügyekért felelős helyettes államtitkár, valamint Prof. Dr. Mészáros József kormánybiztos, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság főigazgatója.

A konferencia részletes programja elérhető itt.

A részvétel a beléptetés érdekében előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot 2017. május 12-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06-20-419-6272 telefonszámon kérjük jelezni.

Dávid Ferenc elnök
MPGE Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztály

Prof. Dr. Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, Prof. Dr. Popp József, a Debreceni Egyetem tanára, továbbá a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola (WSUF) két tanára, Dr. Raffay Ernő történész és Dr. Tóth Gergely közgazdász részvételével tartják meg az I. Wekerle Tudományos Fórumot. A tudományos kerekasztalnak a többszörös miniszterelnök, pénzügyi zseni Wekerléről elnevezett Főiskola ad otthont, január 30-án (hétfőn) 14 órától.

Várunk az Educatio kiállításon a DF 05-ös standon. Keress meg minket, készíts egy fotót és nyerj Szigetjegyet!

A sorsolás időpontja: 2017.01.31.

A sorsolást random.org segítségével végezzük.

1. oldal / 3

Felvételi iroda

 • +36-1/323-10-70*204
 • +36-30/994-32-08
 • felvi@wsuf.hu

Központi elérhetőségeink

 • 1083 Budapest, Jázmin utca 10.
 • +36-1/323-10-70
 • felvi@wsuf.hu

Tanulmányi hivatal

 • +36-1/323-10-70*204
 • +36-30/994-32-08
 • tanulmanyihivatal@wsuf.hu

Rektori hivatal

 • +36-1/323-10-70*522
 • rektorihivatal@wsuf.hu
© 2016 | Minden jog fenntartva | Wekerle Sándor Üzleti Főiskola