fbpx

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

Diploma átadás

Kedves Hallgatónk!

Örömmel értesítjük, hogy oklevelét elkészítettük és a dokumentum átvételre vár.

Az oklevél másolata a Neptun rendszerbe feltöltésre került (Tanulmányok-Hivatalos bejegyzések), az átvétel előtt kérjük, ellenőrizze, hogy az azon szereplő adatok helyesek-e és amennyiben nem, ezt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezze.

Az átadással kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

 • Az oklevelek kiadásával kapcsolatos jelenleg érvényben lévő kormányrendelet lehetővé teszi a dokumentum személyes átadását. Jelenleg – szintén a rendelet értelmében - kizárólag az oklevél került kiállításra, az ehhez tartozó oklevél melléklet és törzslap egy későbbi időpontban lesz elérhető.
 • Abban az esetben, ha Önnek jelenleg elegendő az oklevél elektronikus formátuma, akkor ez már szabadon felhasználható és file formában továbbítható (pl. jelentkezéshez, munkáltató részére, stb.), így a nyomtatott verziót a járványhelyzet megszűnte után is át lehet venni.
 • Ha Önnek tehát a jelen időszakban szükséges átvennie a kinyomtatott oklevelet, az átadás biztonságos lebonyolítása érdekében létrehoztunk egy online foglalási rendszert, melyben 10 perces időközönként lehet átvételi időpontot foglalni. A foglalás a www.wsuf.hu/idopont címen érhető el.
 • A kinyomtatott oklevelet egy Ön által meghatalmazott személy is átveheti. Ez esetben az átvevőnek rendelkeznie kell egy szabályos, két tanú által aláírt meghatalmazással.
 • Az átvételkor az átvevő személynek valamely személyes okmány (pl. személyi igazolvány, jogosítvány) bemutatásával igazolnia kell magát.
 • Tekintettel a nyomdai kapacitásra, a szokásos bordó színű borító csak korlátozott számban állt rendelkezésre, így oklevelét a főiskola emblémájával ellátott borítóban tudjuk átadni. Természetesen a borítót haladéktalanul kicseréljük, amikor rendelkezésünkre áll a bordó borító.

Üdvözlettel:

WSUF Tanulmányi Osztály

Németországi Egyetemek - kérdezz személyesen?

Tájékoztatás a Németországi Felsőoktatási Központ rendezvényéről

nemet
*for english version scroll below*
Kedves Partnerünk! 

A Német Felsőoktatási Információs Központ (DAAD) 2020. június 9-én és 10-én 13 és 16 óra között online információs rendezvényt tart a németországi továbbtanulás és ösztöndíjak iránt érdeklődő hallgatóknak és diplomásoknak. 
A rendezvény során német egyetemek tartanak német nyelvű információs előadást és válaszolják meg az érdeklődők kérdéseit. Kérjük, amennyiben számotokra, vagy ismerősetieknek/partnereiteknek érdekes lehet a rendezvény, továbbítsátok a felhívást nekik is. További információk és regisztráció az alábbi linken:
http://daad.reflact.com/oisdeutschsprachig/event/registration.html?campaign-id=DAAD_Ungarn_3

Üdvözlettel:
A DAAD magyarországi csapata
H- 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Tel. +36-1-413 7037, Fax +36-1-413 7038
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. www.daad-hungary.org  

Dear Partner,
 
The German Academic Excange Service (DAAD) will host an online information session for students and graduates interested in higher education and scholarships in Germany. The sessions last for 2 days: 9-10. June 13:00-16:00 h CET.
During the event German Universities will hold an information lecture in German and answer questions personally. For more information and registration: http://daad.reflact.com/oisdeutschsprachig/event/registration.html?campaign-id=DAAD_Ungarn_3

Best regards,
DAAD Information Center Budapest
H- 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.
Tel. +36-1-413 7037, Fax +36-1-413 7038
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. www.daad-hungary.org

 

Együttműködés a WSUF és a Givaudan között

A Givaudan évek óta lehetőséget biztosít végzős hallgatóinknak arra, hogy kötelező szakmai gyakorlatukat a vállalatnál töltsék. Közülük néhányan sikeresen beilleszkednek a multinacionális cégkultúrába és a cég valamely osztályán kezdik el építeni karrierjüket. Dorka László - Gazdálkodási és Menedzsment alapszakon végzett hallgatónk - egy azok közül, akiknek sikerült összeegyeztetni a tanulást a munkával. A cikkből kiderül, hogyan…

Bővebben ...

Főiskolánk idén is ott lesz az EDUCATIO Oktatási Szakkiállításon

Az előző évekhez hasonlóan idén is ott leszünk az ország legnagyobb felsőoktatási szakkiállításán, az Educatio-n.

A három napos rendezvényen közel 50 felsőoktatási intézmény és több, mint 43.000 látogató vesz részt évről évre. A kiállításon beszélgethettek jelenlegi hallgatóinkkal a képzéseinkről, a főiskolai életről, a tanulmányokat követő elhelyezkedési lehetőségeitekről.

Keress minket a BF21-es standnál.

Időpont: 2018. január 18-20. (csütörtök-szombat), 10 és 17 óra között.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „G” csarnok (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

A belépés minden látogató számára ingyenes.

Várunk szeretettel minden felvételizőt!

Cipősdoboz akció a főiskolánkon

dobozgyujtes2017

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Hogyan készüljön?

Hogyan készíthetek ajándékot?

Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt! Ezután döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod ajándékod, s a cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal.

Mit tegyek a cipősdobozba?

Cipősdoboz ajándékodba bármit tehetsz, aminek egy gyerkőc örülhet. Ez életkortól és nemtől függően sok minden lehet, ajándékodnak szinte csak a fantáziád szabhat határt, na és persze a doboz mérete :)

Dobozod tartalmazhat

 • mesekönyvet és ifjúsági könyveket, színezőt,
 • játékot (társasjátékot, kártyát, kockát, építőjátékot, foglalkoztató és készségfejlesztő játékot, babát, autót, labdát, ugráló kötelet, egyéb sporteszközt, stb.),
 • higiéniai felszerelést (dezodort, tusfürdőt, sampont, fogkefét, fogkrémet, fésűt, kézkrémet), édességet ( cukorkát, nyalókát, csokoládét, kekszet)
 • íróeszközt és egyéb iskolai felszereléseket ( füzetet, tollat, filcet, zsírkrétát, színes ceruzát, vízfestéket, temperát, radírt, hegyezőt)
 • kedves lehet még egy képeslap vagy családi fotó néhány üdvözlő sorral, jókívánsággal, de posta- vagy e-mail címed nem célszerű megadni.

Van amit ne tegyek bele a dobozba?

Arra kérünk mindenkit, ne ajándékaitokba ne tegyetek:

 • agresszivitásra késztető képeket, játékokat; pl.: játékpisztolyt, kést, pc-játékot
 • konzervet, romlandó ételeket, gyümölcsöt
 • törékeny tárgyat (tükröt, porcelánbabát, stb.)
 • gyógyszereket
 • sampon, testápoló, egyéb folyékony tárgy esetén tanácsos gondosan becsomagolni azt egy zárható tasakba, hogy sérülés, szivárgás esetén se tegye tönkre az egész ajándékcsomagotokat

Hogyan csomagoljam be a dobozom?

Elkészített ajándékod csomagold be színes csomagolópapírral, lehetőleg külön a tetejét és külön az alját, majd ragaszd le átlátszó cellux ragasztó szalaggal, vagy kösd át zsineggel! Így nem nyílik ki szállítás során, viszont könnyen kinyitható és visszazárható az elengedhetetlen biztonsági átnézések elvégzésekor! A dobozra jól láthatóan írd fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánod ajándékod, pl. így: “fiú 12″ vagy “lány 8″.

 

Átadták a 2016/2017-es tanév év oktatója díját

Ünnepélyes keretek között vették át 2017. október 11.-én a 2016/2017-es tanév Év oktatója díját

A főiskola hallgatói az előző tanévben meghirdetett hallgatói felmérés során lehetőséget kaptak arra, hogy elismerjék az oktatóik odaadó munkáját. A hallgatói szavazatok alapján kiosztott „Év oktatója díjat” Dr. Raffay Ernő és Dr. Gyöngyösy Zoltán vehette át. Dr. Gyöngyösy Zoltán a hazai marketingoktatás egyik legtapasztaltabb, legelismertebb alakja. A professzor úr az ország több egyetemén is munkálkodott, s jó néhány éve a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola egyik meghatározó személyisége, oktatója. Gyöngyösy tanár úr korábban hosszú évekig neves vállalatok, illetve cégek számára dolgozott ki marketingstratégiát. Dr. Raffay Ernő történészként a trianoni kérdés legjelesebb kutatója.

Bővebben ...

Felvételi
iroda

 • +36-1/323-1070
 • +36-30/994-31-53
 • felvi@wsuf.hu

Tanulmányi
hivatal

 • +36-1/323-1070*233
 • +36-30/994-30-92
 • tanulmanyihivatal@wsuf.hu

Központi
elérhetőségeink

  • 1083 Budapest, Jázmin utca 10.
  • +36-1/323-1070
  • felvi@wsuf.hu
  • Hivatali kapu rövid neve: WSUF
   KRID: 665264371

Rektori
hivatal

 • +36-1/323-1070*522
 • rektorihivatal@wsuf.hu

Felnöttképzési
Osztály

 • +36-1-323-1070*409
 • felnottkepzes@wsuf.hu