fbpx

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

Együttműködés a WSUF és a Givaudan között

A Givaudan évek óta lehetőséget biztosít végzős hallgatóinknak arra, hogy kötelező szakmai gyakorlatukat a vállalatnál töltsék. Közülük néhányan sikeresen beilleszkednek a multinacionális cégkultúrába és a cég valamely osztályán kezdik el építeni karrierjüket. Dorka László - Gazdálkodási és Menedzsment alapszakon végzett hallgatónk - egy azok közül, akiknek sikerült összeegyeztetni a tanulást a munkával. A cikkből kiderül, hogyan…

 dorka laszlo pr

 

Diák a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán, szakember a Givaudannál: László megosztja történetét.

„László vagyok, 32 éves, eredetileg Budapestről származom. Jelenleg a Wekerle Főiskolán tanulok Gazdálkodás és Menedzsment szakon, eközben pedig teljes állásban dolgozom a Givaudan nevű cégnél, mint Team Lead a Regional Transportation Hub csapatban.”

Mesélj a tanulmányaidról…

„Jelenleg gazdálkodás és Menedzsmentet tanulok; korábban elvégeztem egy OKJ képzést, ahol logisztika szakirányt választottam, mivel ez már akkor is folyamatosan növekvő, fejlődő területnek számított és ez manapság sincs másként a globalizáció fokozódásából kifolyólag. A hosszútávú biztonság mindig is fontos szempont volt a karrieremet illetően.”

Miért választottad a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolát?

„Elsősorban a barátaimtól hallottam jó hírnevéről, illetve nagyon minőséginek tűnt a képzés, amit nyújtanak. A logisztikai szakirány úgyszintén. Most, hogy itt tanulok, mindezek mellett a rugalmasságot is nagyon élvezem és értékelem, ami megengedi, hogy tanuljak és dolgozzak egyszerre. A tanárok pedig nagyon segítőkészek és megértőek. Teljesen felkészültnek érzem magam a januári vizsgámra.”

Mesélj egy kicsit a Givaudanról…

„A Givaudan az illat- és ízanyaggyártás globális vezetője. Gondolkoztál már azon valaha, hogy ki alkotta a kókusz illatot a tusfürdődben, vagy az eper ízt a rágógumidban? Nos, ez csak két példa, amelyek megmutatják a Givaudan lábnyomát olyan fogyasztási cikkeken, amelyeknek ízük, vagy illatuk van és minden nap találkozhatunk velük... Ez egy elég izgalmas iparág. Ügyfeleink globális FMCG cégek és helyi szereplők is. A Givaudan 145 irodával rendelkezik világszerte, Magyarországon egy irodája van Budapesten és egy gyáregysége Makón.”

Kérlek, mesélj nekünk a munkádról…

„2017-ben csatlakoztam a Givaudanhoz, mint Transportation Logistics Coordinator, majd máséfl évvel később előléptettek team leadernek. A csapat, amit vezetek az elsőszámú kapcsolattartó az ügyfelek és a szállítók között. Az a feladatunk, hogy biztosítsuk, hogy az ügyfelek a megfelelő terméket kapják a megfelelő időben, illetve az ígért mennyiségben. Ezek mellett foglalkozunk az esetleges szállítási problémákkal, felmerülő kérdésekkel, illetve megfigyeljük a teljesítményeket és folyamatokat az egész Európa, Közép-Kelet és Afrika régióra.”

Megosztanál velünk néhány “előnyt”, amit a Givaudan nyújt?

„Idén megnyertük a “legjobb irodai épület” díját, ami elég sokat elmond a budapesti munkakörnyezetről: modern épületek, világos szobák, hangulatos közösségi terek. Mivel összességében elég fiatalok a munkatársak, így az egész környezet nagyon dinamikus: nagyon sok lehetőség van munkán kívüli programokra, például foci, közös összejövetelek, karácsonyi és nyári rendezvények… Emellett parfümöket is tudunk rendelni nagyon kedvező áron.”

Mik a terveid a jövőre nézve?

„A Givaudanon belül két további lehetőséget is látok magamnak logisztikai területen belül, ahol fejlődhet a karrierem., emellett érdekesnek találnám a Continous Improvementet is. A Givaudan egy igazán jó munkahely, én az egész karrieremet el tudom képzelni a cégnél.”

Dorka László a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola számára

Givaudan - 2019 November

Felvételi
iroda

 • +36-1/323-1070
 • +36-30/994-31-53
 • felvi@wsuf.hu

Tanulmányi
hivatal

 • +36-1/323-1070*233
 • +36-30/994-30-92
 • tanulmanyihivatal@wsuf.hu

Központi
elérhetőségeink

  • 1083 Budapest, Jázmin utca 10.
  • +36-1/323-1070
  • felvi@wsuf.hu
  • Hivatali kapu rövid neve: WSUF
   KRID: 665264371

Rektori
hivatal

 • +36-1/323-1070*522
 • rektorihivatal@wsuf.hu

Felnöttképzési
Osztály

 • +36-1-323-1070*409
 • felnottkepzes@wsuf.hu