felvi@wsuf.hufelvi@wsuf.hu

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

email 1+36-1/323-1070

Ösztöndíjak

Image

"EARLY BIRD" KEDVEZMÉNY

10% KEDVEZMÉNYBEN részesül az első féléves tandíjból az a hallgató, aki bármely ALAPKÉPZÉSRE vagy FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSRE jelentkezik és kitöltve 2024. JÚLIUS 15-IG beküldi az "EARLY BIRD" KEDVEZMÉNY pályázati űrlapot.

Az a SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSRE jelentkező hallgató, aki 2024. AUGUSZTUS 15-IG kitölti és benyújtja az "EARLY BIRD" KEDVEZMÉNY pályázati űrlapot, 10% KEDVEZMÉNYBEN részesül az első féléves tandíjból.

Az a hallgató, aki az alábbi angol nyelvű, nappali tanrendű ALAPKÉPZÉSRE jelentkezik és 2024. JÚLIUS 15-IG kitölti és benyújtja az "EARLY BIRD" KEDVEZMÉNY pályázati űrlapot, 10% KEDVEZMÉNYBEN részesül az első féléves tandíjból.

  • KERESKEDELM ÉS MARKETING - nappali tanrend (angol nyelven)

  • GAZDÁLKODÁSI ÉS MENEDZSMENT - nappali tanrend (angol nyelven)

  • GAZDASÁGINFORMATIKUS - nappali tanrend (angol nyelven)        

Image

TEHETSÉGGONDOZÓ ÖSZTÖNDÍJ

Egy olyan világban, amely az innovációból és a sokszínűségből táplálkozik, hiszünk abban, hogy minden egyén egyedi és felbecsülhetetlen értékű tehetséggel rendelkezik, amely csak arra vár, hogy felfedezzék. Ösztöndíjunk célja, hogy feltárja a rejtett tehetségeket, és platformot biztosítson a fejlődésükhöz, így lehetővé téve az ösztöndíjasok számára, hogy ne csak a vágyaikat kövessék, hanem újradefiniálják a teljesítmény határait.

Image

"TANULÁS A SIKER KULCSA" ÖSZTÖNDÍJ

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán hiszünk az oktatás átalakító erejében. Az oktatás nem csupán a tudás megszerzéséről szól; a jövő alakításáról, ajtók megnyitásáról és lehetőségek megteremtéséről. Ezt a jövőképet szem előtt tartva, büszkén hirdetjük meg a "TANULÁS A SIKER KULCSA" ösztöndíjat a 2024/2025.  tanévben, amelynek összege akár az 1.520.000 Ft-ot is elérheti.

Image

“Egy felvételivel két diploma” ösztöndíj -
Duplázd meg az oktatásod hatását

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán hiszünk az oktatás erejében, amely életeket változtat meg és szebb jövőt alakít ki. Az “Egy felvételivel két diploma” ösztöndíj tanúbizonysága annak, hogy elkötelezetten támogatjuk azokat az ambiciózus egyéneket, akik elhivatottak az oktatási céljuk iránt. Ez az ösztöndíj több mint pénzügyi támogatás; egy lehetőség arra, hogy megszerezd azokat az eszközöket, tudást és önbizalmat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy maradandót alkoss a választott területen.

Image

VÁLLALATI PARTNERKEDVEZMÉNY

A vállalati partnerkedvezmény, más néven munkavállalói kedvezményprogram egy vállalat és a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola közötti különleges megállapodás. Ez a megállapodás lehetővé teszi, hogy a vállalat alkalmazottai vagy tagjai kedvezményeket vagy különleges ajánlatokat kapjanak, amikor a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola alapképzéseire, felsőoktatási szakképzéseire vagy szakirányú továbbképzéseire szeretnének jelentkezni levelező tagozaton.

wsuf logo

Központi
elérhetőségeink

  •  1083 Budapest, Jázmin utca 10.
  •  +36-1/323-1070
  •  felvi@wsuf.hu

Kövess
minket