felvi@wsuf.hufelvi@wsuf.hu

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

email 1+36-1/323-1070

Rektori és Elnöki köszöntő

Rektori köszöntő

A Főiskola alapvető küldetésének megfelelően célunk, hogy hallgatóinkat segítsük a kritikusan gondolkodó, elkötelezett értelmiségivé válás útján.

 
Ennek kézenfekvő módja a korszerű tudás átadása 21. századi módszerekkel, egy professzionálisan működő, ugyanakkor felhasználóbarát oktatási rendszer keretein belül. A főiskola nevében az "üzleti" jelző kiemelt fontossággal bír: számunkra azt jelenti, hogy képzéseink fókuszában az üzleti életben azonnal hasznosítható gazdasági és informatikai tudás áll.
 
Arra törekszünk, hogy személyre szabott támogatást nyújtsunk hallgatóinknak karrierjük elindításához és építéséhez.
 
A főiskola menedzsmentje, stábja és oktatói kara mindent megtesz azért, hogy megteremtse a hallgatók számára a minél teljesebb körű főiskolai élmény feltételeit, ami a naprakész tudományos eredményekre épülő tudás mellett inspiráló környezetet és közösségi akciókat is jelent.
 
Bízom abban, hogy a főiskola jelenlegi vagy jövőbeni hallgatójaként Ön is részesülhet az intézményben zajló innováció eredményeiből, miközben lendületével, saját megközelítésével hozzájárul majd közös sikereinkhez.

Elnöki köszöntő

Üdvözlet a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola kollektívájának!

Tisztelt Tanárok, Munkatársak, Hallgatók, Öregdiákok és Partnerek!

Kedves leendő hallgatóink!

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola újonnan kinevezett elnökeként nagy örömmel és lelkesedéssel köszöntöm szeretett főiskolánk minden tagját. Hálás vagyok szüntelen támogatásukért, és a jövőben is számítok az Önök tehetségére és elhivatottságára. Mi együtt egy sokszínű és életerős csapatot alkotunk, amelyet a tanulás, a felfedezés és a szolgáltatás iránti közös elkötelezettség egyesít.

Viszonylag fiatal női vezetőként, aki ázsiai kulturális háttérrel rendelkezik, teljesen biztos vagyok abban, hogy új pozíciómban kamatoztathatom eddigi tapasztalataimat, és építhetek a különböző generációk együttműködésének, a szerteágazó nemzetközi gyakorlatoknak és főiskolánk gazdag hagyományainak a szinergiájára.

Dolgozzunk együtt továbbra is küldetésünk és jövőképünk előmozdításán! Az Önök meglátásai, ötletei és hozzájárulásai felbecsülhetetlen értékűek számomra. Nagyon várom, hogy megismerjem az Önök véleményét személyes beszélgetések, telefonhívások és online találkozók keretében, hogy a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola továbbra is az ötletgazdagság, a felfedezés és a folyamatos fejlődés helyszíne legyen.

Arra szeretném ösztönözni a magyarországi, európai és a világ minden táján élő fiatalokat, hogy a www.wsuf.hu weboldalunkon keresztül virtuálisan - vagy akár személyesen is -látogassák meg a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolát, és ismerjék meg rugalmas, gyakorlat-orientált és személyre szabott programjainkat, kurzusainkat. Jelenleg készülünk az őszi szemeszter indítására, amelyre a regisztráció még tart. Együtt feltárjuk az előttünk álló kihívásokat és lehetőségeket, miközben közös céljaink érdekében azon dolgozunk, hogy előmozdítsuk a tudásvágyat, elősegítsük a sokszínűséget és az egyenlőséget, valamint felkészítsük diákjainkat a gyorsan változó világban való boldogulásra.

Szívélyes üdvözlettel:

Ma Junkai
Elnök
president@wsuf.hu

wsuf logo

Központi
elérhetőségeink

  •  1083 Budapest, Jázmin utca 10.
  •  +36-1/323-1070
  •  felvi@wsuf.hu

Kövess
minket