felvi@wsuf.hufelvi@wsuf.hu

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

email 1+36-1/323-1070

Vízió, misszió

Vízió

A főiskola középtávú jövőképe szerint olyan, hazai és nemzetközi képzési hálózat(ok)ba kapcsolódó, kisméretű, alkalmazott gazdaságtudományi egyetemeként működik majd, amely elsősorban gazdasági és informatikai, valamint köztes területekre kiterjedő képzéseket kínál alap- és mesterciklusban, illetve továbbképzések keretében, többféle tagozaton és képzési formában, a magyar mellett jelentős arányban külföldi hallgatóknak is.

Misszió

A főiskola filozófiája: „minőségi képzés, versenyképes áron”. A főiskola hivatásának tekinti olyan tanulási lehetőségek megteremtését, amelyek magas szintű elméleti megalapozottsággal és a vállalati kapcsolatokra építő gyakorlati képzés egységével segítik elő a hallgatók szakmai fejlődését. Tevékenységével arra törekszik, hogy kivívja a helyi társadalom és a szélesebb értelemben vett közvélemény elismerését és bizalmát. Intézményünk olyan szolgáltatásokat és aktív szerepet kíván felvállalni, amely hozzájárulhat a magyar és az európai tudományos és gazdasági élet fejlődéséhez.

Missziónk alapvetései: élethosszig tartó tanulás; rugalmas tanulási lehetőségek biztosítása; szakmailag jól felkészült és rugalmas munkavállalók-képzése; idegen nyelv magas szintű megtanítása; határon túli piacok elérése.

wsuf logo

Központi
elérhetőségeink

  •  1083 Budapest, Jázmin utca 10.
  •  +36-1/323-1070
  •  felvi@wsuf.hu

Kövess
minket