felvi@wsuf.hufelvi@wsuf.hu

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

email 1+36-1/323-1070

TEHETSÉGGONDOZÓ ÖSZTÖNDÍJ

Egy olyan világban, amely az innovációból és a sokszínűségből táplálkozik, hiszünk abban, hogy minden egyén egyedi és felbecsülhetetlen értékű tehetséggel rendelkezik, amely csak arra vár, hogy felfedezzék. Ösztöndíjunk célja, hogy feltárja a rejtett tehetségeket, és platformot biztosítson a fejlődésükhöz, így lehetővé téve az ösztöndíjasok számára, hogy ne csak a vágyaikat kövessék, hanem újradefiniálják a teljesítmény határait.

Az ösztöndíj bármely alapképzésben jelenleg résztvevő magyar vagy nemzetközi - a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán legalább egyéves tanulmányokat sikeresen befejező - hallgatók számára áll rendelkezésre, akik kivételes készségeket, képességeket vagy eredményeket mutattak fel egy adott területen, például a művészetek, a sport, a zene vagy más speciális területeken. 

A tehetséggondozó ösztöndíj (190,000 Ft) elnyeréséhez a hallgatónak a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

1) A pályázóknak bizonyítottan kiemelkedő teljesítményt vagy kivételes képességeket kell felmutatniuk egy adott területen, például a vizuális művészetek, előadóművészet, sport, zene, tánc, írás, tudomány, technológia stb. területén.

2) Dokumentációt kell benyújtani a díjakról, elismerésekről, megnyert versenyekről, kiállításokról, előadásokról vagy egyéb releváns eredményekről a megnevezett tehetség területén.

3) Egy esszé vagy személyes nyilatkozat, amely a pályázó tehetségét, céljait, motivációját és törekvéseit tárgyalja az adott területen.

4) Egyéni teljesítmény közösségre gyakorolt hatása: bizonyíték arra, hogy a pályázó tehetsége hogyan hatott pozitívan a közösségére, iskolájára vagy társaira.

A fenti feltételeknek megfelelő hallgatók még a szakmai gyakorlatuk megkezdése előtt pályázhatnak az ösztöndíjra. Kérjük, hogy a megadott határidőig, 2024.02.23-ig küldjék el pályázatukat a következő címre:

Nemzetközi diákok esetében: kispal.krisztina@wsuf.hu

Helyi hallgatók esetében: berkes.klaudia@wsuf.hu

Kiválasztási folyamat:

Ösztöndíjbizottságunk megvizsgálja az összes kritériumnak megfelelő pályázatot, és a pályázati anyag erőssége, az ösztöndíj értékeihez való igazodás és a fejlődési potenciál alapján választja ki a kedvezményezetteket. A sikeres pályázókat a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola végzős hallgatója értesíti a folyamat végén.

wsuf logo

Központi
elérhetőségeink

  •  1083 Budapest, Jázmin utca 10.
  •  +36-1/323-1070
  •  felvi@wsuf.hu

Kövess
minket