Felvételi a 2016/2017-es tanév

nappali és levelezős BA képzésünk szakjaira

A munkaerő-piaci elvárásoknak és a továbbtanulni vágyók által megfogalmazottaknak eleget téve 2016/17-es tanévben elindítjuk a nappali tagozatos képzésünket is. 


A képzéseinkre jelentkezni 2016 januárjának második felétől 2016. február 25-ig lehet a felvi.hu honlapon.Felvételi a 2015/2016-es tanév

Keresztféléves levelezős BA képzésünk szakjaira még lehet jelentkezni!


Most iratkozzon be kiemelt szakunkra:

Média Projekt Menedzsment keresztféléves képzés


Jelentkezzen még MA!                  Tudjon meg többet...!      

 

PLUSZ PONTOKAT SZERETNE A FELVÉTELIJÉHEZ?

Megoldás: Atalanta! B2 nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok gimnazisták és szakközépiskolások számára az Atalantában!
Bővebben

 

 SEGÍTSÉG SZAKVÁLASZTÁSHOZ

Hogyan válasszon szakot? A szakválasztás alapvető jelentőségű, azonban sokan vannak, akik nem tudják, esetleg nem merik eldönteni, hogy valójában melyik szak való nekik. Amennyiben Ön is eme személyek közé tartozik, akkor a következő tanácsaink hasznos segítséget fognak nyújtani.
Bővebben...  Diplomamentő program


 

AKTUALITÁSOK:


Iskolánk az Educatio kiállításon

Január 21. és 23. között megrendezésre került az Educatio kiállítás, amelyen a főiskolánk is részt vett kiállítóként. Standunk minden egyes látogatójának köszönjük az érdeklődést!

A kiállításon készült képeket ITT tekintheti meg.

Educatio kiállítás

Január 21. és 23. között
kerül megrendezésre az Educatio kiállítás, amelyen a főiskolánk is részt vesz kiállítóként. Mindenkit szeretettel várunk a F31-es standon!

MAB akkreditáció

Bakacsi Gyula professzor úr 2015. november 24-én átadta a Főiskolánk vezetőségének a MAB akkreditációt.

Kiemelkedő eredmény a MEFOB 2015 Úszó Bajnokságon

aaGratulálunk hallgatónknak Angeli Áronnak, aki 2015. november 21-én MEFOB 2015 Úszó Bajnokságon kiemelkedő eredményt ért el (100 m mellúszásban ezüst-, 200 m vegyesben bronzérmet szerzett). Az összesített pontversenyben a Főiskolánk a megtisztelő 8. helyezést szerezte meg.

A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat

Főiskolánk a MAGYAR TUDOMÁNY ÜNNEPE rendezvénysorozat keretében 2015. november 6-án 10.00 és 13.15 között 'A körforgásos és megosztásos gazdaság új üzleti modelljei’ címmel nagy sikert aratott szimpóziumot rendezett. A szimpózium elnöke Kriza Máté, a Körforgásos Gazdaságért Alapítvány elnöke volt.
Köszönjük a konferencián részt vevőknek a megjelenésüket!


Önkormányzati konferenciasorozat

Főiskolánkon került megrendezésre 2015. november 5-én az önkormányzati konferenciasorozat keretében a „Megoldások a közfoglalkoztatás, közellátás, térségi esélyteremtés területén” című rendezvény. A konferencia fővédnöke és fő előadója Pogácsás Tibor a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára volt. 
A rendezvényen készült képeket ITT lehet megtekinteni.

Köszönjük a konferencián részt vevőknek a megjelenésüket!

Pogácsás Tibor államtitkár úr előadása a főiskolánkon
2015. november 5-én az önkormányzati konferenciasorozat keretében „Megoldások a közfoglalkoztatás, közellátás, térségi esélyteremtés területén” címmel rendezünk kifejezetten megoldás-orientált programot polgármesterek, önkormányzati gazdasági vezetők és közellátásért felelős vezetők, érintettek és érdekeltek számára.
A konferencia fővédnöke és fő előadója Pogácsás Tibor a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára.

A rendezvény helyszíne: 1083 Budapest, Jázmin u. 10.
A rendezvényről további információk ITT

A konferencián szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

SZIMPÓZIUM A WEKERLE SÁNDOR ÜZLETI FŐISKOLÁN
A főiskolánk a MAGYAR TUDOMÁNY ÜNNEPE rendezvénysorozat keretében 2015. november 6-án 10.00 és 13.15 között 'A körforgásos és megosztásos gazdaság új üzleti modelljei’ címmel szimpóziumot rendez.
A rendezvény helyszíne: 1083 Budapest, Jázmin u. 10.
A szimpózium elnöke Kriza Máté lesz, a Körforgásos Gazdaságért Alapítvány elnöke.

A rendezvényről további információk ITT

A szimpóziumra szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A Gazdaság-Etika-Globalizáció konferenciáról!
A PAGEO pályázat keretében 2015. október 1-jén megrendezésre került főiskolánkon a „GAZDASÁG–ETIKA–GLOBALIZÁCIÓ” című konferencia. Köszönjük a konferencián részt vevőknek a megjelenésüket!

Kedves Hallgatók!
Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a 2015. évi intézményi TDK Konferencia az előzetes tervek szerint 2015. december elején kerül megrendezésére. A konferenciára jelentkezni a email címen lehet, legkésőbb 2015. október 20-ig, a dolgozat leadásának várható határideje: 2015. november 25. (A TDK-ról bővebb információk ITT)

Minden kedves indulónak jó munkát és sok sikert kívánunk!

Milyen lesz a magyar adósosztályzat

Pénteken vizsgálja felül a magyar adósosztályzatot a Moody’s, ennek kapcsán nyilatkozott a Hír Tv-nek főiskolánk docense, Tóth Gergely.

A Hír TV riportja.

Nyári ügyfélfogadási rend

A Tanulmányi Hivatal a nyári időszakban az alábbi ügyfélfogadási renddel áll hallgatóink rendelkezésére:

Kedd: 9.00-14.00
Szerda: 14.00-19.00


Csütörtökön és pénteken telefonon, és e-mailben vagyunk elérhetőek.

Pihentető és kellemes nyarat kívánunk!

Sümeg város önkormányzata

Az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatának a honlapján június 29-én „Közösségi főiskola indul Sümegen” címmel jelent meg cikk, ami részletesen taglalja, hogy idén szeptemberben indul Sümegen a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola közgazdász alapképzéseihez kapcsolódó felsőfokú oktatás.

Az Echo Tv riportja.

Diplomaosztó ünnepség

A Főiskolánkon június 27-én tartottuk a diplomaosztó ünnepséget.
A diplomaosztón ünnepi beszédet mondott Hevesi Zoltán Ajtony zöldgazdaság fejlesztéséért, klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkár.
Gratulálunk minden végzett hallgatónknak!

Galériánk az ünnepségről!

Akkreditációs eljárás
A Főiskolánkat a rendszeres akkreditációs eljárás keretében ismét akkreditálta a MAB (Magyar Akkreditációs Bizottság). Gratulálunk az akkreditáció ismételt elnyeréséhez szükséges feladatok előkészítésében és végrehajtásában közreműködő kollégáinknak!

Ösztöndíjas továbbképzés
Dudás Dóra kolléganőnk az Erasmus program keretében szeptembertől Barcelona egyetemén ösztöndíjas tanártovábbképzésben vesz részt. Gratulálunk a kolléganőnek!

Ösztöndíjas továbbképzés
Farkas József kollégánk az Erasmus program keretében szeptembertől Nijmegen egyetemén ösztöndíjas tanártovábbképzésben vesz részt. Gratulálunk!

Ordo Hungariae Lovagrend ösztöndíj
A Főiskolánk 2015. május 17-én az Ordo Hungariae Lovagrend három tagja számára a lovagrend rendi gyűlésén ösztöndíjat adott. Gratulálunk az ösztöndíjasoknak!

Galériánk az átadóról!

Gyárlátogatáson voltunk a ZWACK Unikumnál
Március 27-én (pénteken) egy kellemes hangulatú és felettébb izgalmas múzeum- és gyárlátogatáson voltunk a ZWACK Unikum gyárban.

Ifjúsági szervezet

Örömmel tudatjuk minden hallgatónkkal, hogy a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán is megalakult a Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Szervezete.

Január 30-án és 31-én Nyílt Napot tartottunk a Főiskolán.
Főiskolánkat bemutató prezentáció
Galériánk a Nyílt Napról

Rólunk írták:
A VIII. kerületi önkormányzat honlapján január 29-én „Színvonalas képzés és családias hangulat a Wekerlében” címmel jelent meg cikk, ami az üzleti képzés színfoltjaként aposztrofálja a Főiskolánkat.
Bővebben

Nyilatkoztunk a HÍR TV-nek:
A marketing igazgatónk január 24-én a HÍR TV-nak adott interjújában kifejtette, hogy a kormány átalakította, valamint egy évvel meghosszabbította a diplomamentő programot. Az átalakításnak köszönhetően a képzésekre az idei évtől már azok is jelentkezhetnek, akiknek alapfokú nyelvismerete sincs.
Bővebben
 

Felvételi iroda

  (06 1) 323-10-70*204
 (06 30) 994-32-08
  


Központi elérhetőségeink

  1083 Budapest, Jázmin utca 10.
  (06 1) 323-10-70
  

Tanulmányi hivatal

  (06 1) 323-10-70*204 
 (06 30) 994-32-08
  

Rektori hivatal

  (06 1) 323-10-70*522